Day 25 – One last moment

Jag tror detta blir mitt andra "Day ??"-inlägg idag. Men jag vet inte riktigt. Jag blir förvirrad av att vrida/vända på dygnet. Men vi kör väl på ett till idag då. Inte för att jag fattar vad jag förväntas skriva. "One last moment"... hmpff. Jag tror att jag ritar en giraff här istället.

I love you, Pumpkin. I love you, Honey Bunny. Everybody be cool this is a robbery! Any of you fuckin' pricks move and I'll execute every motherfucking last one of you!

från tumblr, som vanligt

Alltså, jag städar 24/7. Då borde det ju vara kliniskt rent i mitt rum, tänker man. Men fan heller. Det är alltid stökigt. Hur går det ihop egentligen? Att inte göra annat än att städa men ändå så ser det ut som ett bombnedslag i rummet. Jag fattar inte. Men nu till saken; jag ska städa idag, igen. Sedan kanske kolla om vi har fotopapper hemma. Ska eventuellt börja skriva ut en liten de av bilderna till min fotovägg. 333 st bilder har jag i mappen nu. Får väl se om det räcker. Och efter att jag gjort det ska jag planera mitt anfall mot Majas hus. Kanske.

Ja? Nej? Kanske?

Åh, jag vill! Men orkar jag? Är det inte typ asmycket jobb med
att ha löshår?

I am shakin' like a motha'fucker every time I'm with you. And I know that it is mutual, coz' I can see it in you

Hej, märks det att jag är hungrig? Jasså. Jaha. Vad konstigt. Och trevlig låttext som rubrik också. Det gillas.

In every life we have some trouble, but when you worry you make it double. Don't worry, be happy...

Höhö, jag kan inte sova, så jag uppdaterar här lite sådär nördigt ofta. Jag kan ju berätta om vad jag ska göra imorgon. Jag ska våldgästa Maja och ta tillbaka min laddare. Sedan har jag inte planerat något mer, ska nog bara chilla. Men nu ska jag leta bilder på we♥it eller typ någon random tumblr. Slänger nog upp dom här sen, som vanligt.

Ica cream - Borgore

Trevlig musik tycker jag. Mycket trevlig.

Day 23 och Day 24

Alltså, jag har fan inget minne. Har missat dessa dagar, igen. Here we go again

Day 23 – Something that you miss
Sommaren, Lisa, den lilla korta tiden vi bodde i Stockholm, min gammelmorfar och glassarna som fanns när man var liten. Och en annan sak som jag inte tänker skriva här.

Day 24 – Your aspirations
Betyder väl ambitioner? Är inte det samma sak som drömmar? Och har inte jag redan skrivit om det (typ här)? Jahaja... Jag får väl ta det igen då. Eller nae, jag orkar inte. Länken finns ju redan här i inlägget.

I just gotta ask can you show me yours? I’ll show you mine. Don’t you worry, you’re too fine. We got one thing on our mind, and we got plenty of time!

Härligt att dagen då man inte kan fotografera så vill man fotografera jättemycket. Åh. Jag får väl kolla igenom tusentals tumblrs istället.

you got bones in you'r closet

haha, naw. Detta är då några av de hårfärgerna jag haft den senaste tiden. Gillar det jag har nu bäst tror jag.

nu jävlar

ahmen typ sådär

Nu ska jag börja samla ihop bilder. Jag har ju... ganska många nu. Sedan ska jag skriva ut dom, och sedan ska dom upp på min fondvägg. Jag är extremt less på den bruna färgen och blommorna. Så nu ska hela väggen täckas av bilder. Bilder på typ... allt. På mig, på mina vänner, på fina saker, på minnen, på allt möjligt! Nu ska jag leta, herrå.

EGOTIME

Finfint. Ungefär såhär många bilder hann jag ta, sedan dog batteriet. Så det får bli bilder från tumblr (eller liknande) resten av dagen. Nu ska jag göra något vettigt, fast ne...

IIIIIIIIIIIIIIIH

ÅH! Jag längtar, ojojoj vad jag längtar till Maj! God morgon förresten, nu går jag och duschar. På tal om något helt annat så funderar jag på att skaffa löshår...

when a problem comes along, you must whip it. Before the cream sits out too long, you must whip it. When something's going wrong, you must whip it. Now whip it, whip it good!

gif animators
Detta har jag gjort denna kväll. Druckit. Massor. Och jag gillar gif-bilder, men jag är fan inte bra på att göra dom. Måste öva.  Nu ska jag spela sims eller nått. Kanske ska jag vara social med någon istället. Äh, jag ska inte sova i alla fall. Är aspigg. Kan det kanske bero på de två liter med cola jag druckit?

kläder, smycken och tattoos

De flesta är väl från olika tumblrs och från tattologist. Men den längst ner är ännu en gång från denna chey.

LINNI-TIME

Detta är bara en liten del av alla bilder jag har på Linni just nu. Varför? För att hon tagit minst hundra egobilder med min kamera. Och hon blev väldigt förnärmad när jag inte la upp några. SÅ HÄR KOMMER JETEMÅNGA. Jag tycker att jag har en fin vän.

ABSTINENS

ÅH. Jag vill shoppaaaaaaaaaaa. Och så sitter jag och plågar mig själv med att kolla på värsta assnygga kläderna. Jag borde kolla på tatueringar istället. Eller? Ska nog slänga upp massa bilder på snygga kläder och snygga tatueringar, OK? Fast.. lite senare, inte nu. Typ inatt.

Ever since I was eight or nine, I've been standing on the shoreline

Inleder med lyrics från Broder daniel. Det känns djupt. Men nu till saken. Här är mitt öga, och mitt öra. Ögat fick hänga med för att örat inte skulle känna sig så ensamt. Men så ser jag i alla fall ut när jag har gammalt smink på mig. Örat hamnade i detta inlägg för att jag ville visa vad jag och Linn (bland annat) gjorde igår. Ska ju börja töja mitt öra, men jag behöve hjälp. Så nu har jag en septumpiercing i örat (den är ju liksom, pyttelite större). Jag var förresten mesig och bedövade örat, men det var asroligt att sitta och peta på örat när bedövningssalvan hade börjat verka.

I set you'r soul on fire with no return. Oh baby, just burn, burn, burn...

Hittade ett presentkort på H&M för 500 kr i min plånbok. Bara sådär. Tror jag fått det i födelsedagspresent eller nått. Men i alla fall, då gick jag in på H&M's hemsida och kollade runt lite. This is what i found! Sa jag förresten att jag vill ha sommar? Typ nu?

i brist på annat att göra

... fotograferar man förpackningen till det man drack för två dagar sedan. Hittade den i min väska idag. Typ asgott. Dock är den lite mörbultad nu, pga att vissa ska sno den hela tiden. Men i alla fall, asgott.

ordning&reda

Öh, jaaaa. När jag kom hem från Linni så öppnade jag kylskåpet det första jag gör (såklart). Och så är det JÄTTEVÄLSTÄDAT. Jag blev typ helt glad, så jag var tvungen att fotografera det. TADAAA!

linn-night

Senaste dygnet har ju som sagt spenderats hos fina Linni. Mysigt. Tog typ många bilder. Har nu försökt organisera dom i kronologisk ordning. Och jag gillar att skriva små texter om bilderna, so here we go!

1. Mums 2. Random blomma 3. Mitt goda, rosa te + stökigt skrivbord och mina små töjningar i en lite plastpåse (och Linns stora töjning i en annan) 4. Boken jag började läsa på morgonen (helt plötsligt blev jag jättemorgonpigg och Linni sov, såatteh...) 5. Dator och mina ben i världens mysigaste byxor 6. På väg ut på asmysig promenad (BARA EN MINUSGRAD!) Trött med gårdagens utsmetade smink, men kolla ögonen! ASBLÅA JU! 7. Alfredbooooi, mina ben och ett grönt golv 8. Gång-och-cykel-väg-skylt 9. Linni och Alfred, värsta schtekarna/chillarna/osv 10. Jag och Linnigirl chillar i sängen.

Day 21 och Day 22

Höhöhö, orkade inte börja med detta igår hos Linn. Såatteh, det blir två gånger idag istället.
Day 21 - Something that makes you cry
När Mufasa dör i Lejonkungen (och alla andra sorgliga moments i sorgliga filmer), när jag slår i tårna i typ bordsben, sorgliga låtar (eller alltså... låtar som inte alls är sorgliga, men påminner mig om något som är sorgligt), allmänt tråkiga/sorgliga saker. Plus massa mer. Alltså, jag gråter jättelätt. För bra grejer också. Töntigt.

Day 22 - Your favorite place
Ingen aning. Min säng kanske? Nae, jag vet verkligen inte.

myyyyyyyyyys

Har sett värsta trevliga filmen med Linni. Seriöst, min hjärna är helt... våldtagen nu >:

LINN ÄR DEN FINASTE SOM FINNS

Alltså Linn är verkligen den finaste som finns, skämtar inte!
Kolla in henne!

problem

Vart fan är min laddare?

Jag liksom irriterar på ett fyndigt sätt, när jag levererar på ett myndigt sätt. Och jag vill ha dig, på ett syndigt sätt

Sne elin ,hejö.

Tjenare. Eftermiddagen har spenderats på skype, för jag (eh... pappa) har hittat ett par gamla hörlurar med mic(!) Så jag använder dom i väntan på att mina nya ska komma. Men just nu sitter jag och käkar päronkräm ur ett glas, med sked. Ska nog sova snart. Temadag imorgon ju. Japanska. Nice. Sedan bär det av till Korpen, i väntan på Linni. Efter det, hem till henne. Spenderar sedan natten där. Nice.

Day 19 – Something that upsets you

Öh jaha. Något som upprör mig. Orkar inte räkna upp det vanliga "alla orättvisor i världen" osv. Rabblar upp massa random grejer istället.

  • Att vissa låtar inte finns på spotify
  • När folk inte lyssnar på mig så måste jag skrika med tinitusrösten, då blir folk arga. Jag menar: SKYLL ER SJÄLVA!
  • När spel laggar.
  • Folk som säger saker indirekt (alltså, snackar kvinnospråk "det skulle var bra om du gjorde det och det" istället för "gör det, NU!"), jag fattar bara inte sånt. Säg vad du vill, OK?
  • När folk är bitchiga. Alltså, for real. Inte bara fejkbitchiga, för det är bara roligt (jag menar, så är ju jag).
  • När folk helt plötsligt slutar snacka/smsa/skriva/chatta/osv, utan att säga något. Så sitter man där och bah:"Villeru nått eller?"
  • Folk som stör sig på folk, utan anledning.
  • Nagellack med äckligt dålig hållbarhet, bara ramlar av efter en halv dag, ÅH.
  • Att vi inte har något gott hemma just nu.
  • Att min havredryck med chokladsmak är slut.
  • Jag borde färga håret, men orkar inte (därför tjatar jag här, för att påminna mig själv)
SLUT, finns säkert mer. Men jag är en optimistisk och glad person, så jag slutar där. NEJ FÖRRESTEN! EN TILL GREJ.
  • Jag blir helt sjukt upprörd när folk inte själva ser hur smala dom är. Eller när dom över huvudtaget inte ser hur fina dom är (Några som borde känna sig lite träffade här då. Bland annat Maja)

Do mi do mi do so mi do, every truly cultured music student knows: You must learn your scales and your arpeggios

fortfarande random bilder
fortfarande tumblrrrrrrrrrrr

I can do it like a brother, do it like a dude. Grab my crotch, wear my hat low like you

Tjabba! Jag har just käkat nudlar, mycket mumsigt. Idag hade jag på mig jättejeans och spetströja. Hann fota det typ två sekunder innan jag sprang till bussen, men det hann in te komma upp på bloggen. MEN TADAAA I ALLA FALL!

People here in your neighbourhood act real cool, but they dance no good

gif animator
Nae, puss och gonatt. Nu går jag och läser, igen. Sedan går jag och sover. Eller så dygnar jag. fast ne, jag är astrött.

Oh a rinky tinky tinky

random bilder från olika tumblrs, och en del ur en låt som rubrik, finfint

this could be heaven or this could be hell

Nått som stör mig, är spotify. Alltså, don't get me wrong, älskar själva grejen med det. Men att vissa ASBRA låtar/artister inte finns, det är ganska störande. Som till exempel, Snow med RHCP. Asbra låt, den är sådär mysig att lyssna på. Skulle kunna ha en spellista med den låten. Jag blir liksom aldrig less på den. Men finns den? Som orginal? Nae. Fett irriterande.

N-n-now, honey, you better sit down and look around, cause you must've bumped yo' head. And I love you enough to talk some sense back into you, baby

Jag gillar att ha delar av sångtexter som rubrik, men nu börjar det gå till överdrift. Nästan en hel sång ffs. Men i alla fall. Detta är boken jag börjat läsa. Fick den av päronen idag. Den verkar bra, thats all I have to say.

Vad var det jag sa? Askorta inlägg om helt ointressanta saker.
hmpff'

Day 18 – This month

Denna månad hade en asdålig start. Typ den sämsta start en månad kan ha. Men det har blivit bättre. Fortfarande lite såhär, men det funkar. Det börjar bli bättre. Har umgåtts med mina fina vänner väldigt mycket. Har tagit tag i skolan. Försöker fixa det nu. Denna månad kommer nog mina hörlurar hem till mig. Denna månad ska jag färga mitt hår igen (måste fan göra det, snart! Har sagt att jag ska göra det jättelänge nu). Annars har det varit väldigt lugnt. Hela denna månad har jag haft shoppingabstinens. Denna månad har jag längtat till sommaren. Denna månad har jag hitta massa intressant musik på spotify. Går snart förbi 680 låtar. Denna månad har jag varit helt sjukt ledsen, men också helt sjukt glad. Denna månad har vi haft NP i svenska. JAG KOMMER FAN INTE PÅ NÅ MER NU.

You call me up in the mornings, we'll stay on the phone until dawning. You tell me secrets I actually keep

Mina kläder idag. Mycket mysigt. Efter som att Majo gnäller ska jag uppdatera asmycket nu. Fast det blir många och korta inlägg. För jag har inget vettigt att skriva.

fire with fire

CHARMIG JO JAG VET

Hej. Jag har pluggat ochs städat idag. Därför, typ 0 inlägg idag. Jag ska bättra mig, JAG LOVAR. Ska fota lite osv. Och hitta fina bilder på the internet.

gadda?

Orkar inte fota nå idag. Men nu till någto helt annat. Jag ska eventuellt, kanske och eventuellt igen, få tatuera mig detta år. Så jag sitter och kollar igenom hela tattoologist's arkiv. Jag skulle vilja ha något som liknar de här ovanför. Men det lär ju bli något ganska mycket mindre. Ungefär som följande.
bilderna kommer från olika tumblrs och från tattoologist, fast den högst upp kommer från denna tjej (hon är astuff). Det har jag faktiskt koll på.

We want, to put it in your mouth!

... tasty, so get down and take it...  we want, to serve you cookies with a smile!

Hej, tjabba, tjena och hallå. Dagen har spenderats på skolan och med Sora/Lina/Mamma och Linni (hemma hos den förstnämnda). Jag är en asglad chey, för vi hade inte alls prov idag. Tydligen är det på torsdag. Vilket betyder att jag kommer klara det, det kommer typ bli MVG. Men i alla fall, hemma hos Sora/Lina/Mamma gjorde vi chokladbollar och läste ur ett sexikon. Mycket nice. Och så hade vi frågesport om Harry Potter. Jag förlorade. Stort. Nu sitter jag och typ, snacakr, spelar och lyssnar på musik. Allt sammtidigt. Ska ladda upp bilder senare idag, eventuellt. Nu ska jag spöa folk i tetris, herrå.

Day 17 – Something you regret

Jag ångrar... INGET! Alltså, det finns ju vissa saker som jag nu kan se tillbaka på och bah: "wtf dude?!". Men det finns nog inget som jag ångar sådär asmycket, tror jag.

kylskåp

Enligt termometern är det 22 grader i mitt rum. Men ändå så fryser jag ihjäl. Kan det bero på glassen kanske? Nu ska jag bädda ner mig i min säng och läsa vidare om andra världskriget. Prov imorgon ju. Jag är less, jätteless. Innan vi började läsa om det så var jag typ entusiastisk. Sedan började man läsa i våra böcker, och allt var förstört. Skolböcker kan verkligen få allt att bli tråkigt. Fan.

ytters trevligt

Hemma från skolan. Mina vänner Ben och Jerry hängde med mig hem idag :>

Day 16 – Your favorite birthday

Någon gång när jag jag liten troligtvis. Det var ju då man hade fezzzzt... Nemen, när jag fyllde fyra säger vi. För när jag vaknade på morgonen då så hängde det massa ballonger i taket. Det tyckte jag var ascoolt.

Here we are now, entertain us, I feel stupid and contagious

TADAAA. Handen belv svartvit för den var egentligen röd (för den gillar inte aceton) och det skar sig med det blåa lacket. Säger vi. Nu är jag trött, gnatt.

"midnattsblått"

...det är färgen på mina naglar. Satt och gjorde värsta mönstret först, men det blev inte nice. Så jag tog bort allt. Nu är allt jätteblått. Nu måste jag ta bort färgen från resten av händerna (...). Bilder kommer den, för färgen på mina naglar är väldigt intressant att se.

elskar

Världens bästa citat, ska typ leva efter det från och med nu. Bilden påminnde mig förresten om att jag skulle måla mina naglar igår. Gjorde jag det? Nae. Nu går jag fan och hämtar nagllack. Nu på en gång.

random

Ritade denna idag. Är ganska nöjd, har ändrat några saker efter att jag tagit kortet.

bildbomb

Har en miljon till, men nu får det räcka. Jag och Maja har förresten hittat allt snusk som går att hitta på detta café. And thats a lot.

I don't know what you've done to me, But I know this much is true: I wanna do bad things with you.

1. Så ser jag ut idag (Kolla tofflan bredvid mitt bord! HELLO KITTY(!), för fyraåringar. Passar asbra på mina fötter) 2. Hej, jag gillar att leka med motljus och blixt.

Drar iväg till retrocaféet nu. Kameran hänger med.

Day 15 – Your favorite memory

Men shieeeet, inte fan vet jag. Har många. JAG VET INTE!

It's close to midnight and he's barking at the moon


Såhär charmig var jag när jag vaknade denna morgon.

Mornin' eller, jag har varit vaken sedan sju, men det har inte med saken att göra. Denna morgon startades med fattiga riddare till frukost. Mums. Sedan hamnade jag här. Jag har hunnit rita en ganska... random bild, snacka med trevligt folk, plugga om WW2, dricka typ tolv liter jucie, spela tetris, fotografera och spela zelda. Allt det, och klockan är inte ens tolv ännu. Senare idag ska jag och min kamera hänga med Majo på retrocaféet. MYSIGT, TREVLIGT, UNDERBART.

Nu ska jag läsa bloggar, plugga lite mer och sedan klä på mig kläder som inte heter pyjamas.
XOXO eller nått

they're probably drinkin' coffee and smoking big cigars

hejö, bilderna är från lite olika tumblrs. Och jag gillar att ha sångtexter som rubriker till mina inlägg. Nu ska jag måla mina naglar, i någon rolig färg.

If I were made of stone, could you shake my soul?

Hemma från Majo, har käkat, sitter nu och lyssnar på musik och kollar igenom denna. Ska färga mitt hår ikväll, så det blir svart for real igen (nu ere en centimeters utväxt).  Funderar på att låta luggen vara. Nu när den är så lång så kan man dra den åt sidan (och då blir den jetefluffi o roliii, jag menar, bara kolla på bilden). Imorgon ska jag plugga, faktiskt. Har två (?) prov nu i veckan. Och så ska jag städa mitt rum, igen. Och så ska jag tigga till mig Burn, för jag är en P12:a :>

majo

drar hem till maja, intressant ja.

dobroe utro

Ååååh, jag älskar ryska. Det är typ det finaste språket som finns enligt mig. Jag blir helt lycklig när jag hör det. Jag är kär. I ett språk. När jag hör ryska så börjar jag le som ett jävla fån (det är inte normalt, jag behöver hjälp). Eller engelska med rysk brytning. Alltså, jag blir helt knäsvag av båda sorterna. "dobroe utro" betyder enligt google translate "god morgon" på ryska. Jag är inte hundra procent säker, men jag får väl lita på google.

Sitter just nu och söker efter bra rysk musik. Det verkar svårt att hitta. Jag får nöja mig med Nas Ne Dagoniat. Ganska trevligt också.

Day 14 – Your first kiss

Min första kyss (alltså kyss, inte typ dagispuss) var fin, väldigt fin.

Day 13 – Your dreams

Jag har inte riktigt förstått om det handlar om drömmar som man drömmer på natten eller liksom drömmar man typ... har i livet. Så jag kör på båda.

Drömmarna på natten, kommer jag oftast inte ihåg. Så istället tänker jag berätta om en dröm jag hade när jag var liten. Som jag forfarande minns jätteklart. Den kanske inte låter läskig, men det var världens värsta mardröm. Det var inte jag som hade "huvudrollen". Utan jag såg bara på. Den handlade om en pojke som satt i en sandlåda och lekte. Helt plötsligt började sanden röra på sig. Pojken blev rädd och ville gå till sin mamma. Jag kommer klart och tydligt ihåg att han ropade "mamma, min sandlåda rör på sig". När han ställt sig upp så kommer en banan upp ur sandlådan (Såg ungefär ut som en läskigare vertion av B1 och B2). Den var typ femton gånger så stor som pojken dessutom. Den jagar honom och sedan tar drömmen slut. Seriöst, jag ryser av obehag när jag tänker på det.

Drömmar i livet, är en svår fråga. Jag vill jobba med att designa/rita/skapa överhuvudtaget. Jag vill dessutom resa, jättemycket. Innan jag fyllt 50 vill jag ha besökt majoriteten av världens länder. Jag kommer inte på något mer som just nu. Förutom att jag vill leva lycklig i alla mina dagar då... höhöh.

seriöst, jag dör

alltså åh, kärlek

MUMS

Dessa godingar är troligtvis på väg hem till mig snart :>

höhöhöh

Elin: dushcad och mätt. Håret: tvättat, torkat och borstat. Tänderna: borstade. Orkar jag sminka mig? Nae, jag går och sover i typ 40 minuter, sedan drar jag till skolan. Ska kanske flytta över lite musik till datorn. Men sedan, SOVA.

skrivskrivskriv

Det braiga med en blogg är att man bara kan skriva. Liksom bara skriva. Om typ känslor. Så nu tänker jag skriva om skoooolan. För det går bajs just nu (eller alltså, inte asdåligt... men mycket sämre än förut). I sjuan pluggade jag typ som ett psyk. Seriöst, jag hade inget liv. Jag pluggade och pluggade och pluggade. Jag blev typ deprimerad av att få vg på ett prov. Jag var aldrig med mina vänner. Jag var en nördis. Sedan, i åttan, började jag vara med mina kompisar igen, litegrann. Det gick lite sämre på proven, but i didn't mind. Sedan kom nian. Jag började umgås med mina vänner for real. Jag skaffade mig liksom ett socialt liv igen. Och jag är så fett lycklig över det. Men skolan har tagit så jävla mycket stryk. Nu pluggar jag in allt natten innan provdagen (hej, fotografiska minne, jag älskar dig), och det funkar ju, men jag sover fan ingenting. Vilket gör att jag blir hyper eller astrött på lektionerna. Höhöh. Min klassföreståndare har ringt hem till mig för att hon tycker att jag är konstig och hon "känner inte igen mig". Föräldrarna hotar med typ, allt (från att jag inte får åka till metaltown till att jag måste sluta vara vegetarian) Så nu måste jag börja skärpa mig igen. Plus att jag vill ju fortsätta umgås med mina vänner. Så varför inte dygnet fler timmar, typ?

blackNwhite

okei, idag kör vi på svartvitt. 1. Hjortronlikör, tror jag 2. Gammal box som man hade små LP-skivor i förut (jag har min kamera och mina objektiv där i) + parfymen jag använder typ... alltid 3. Photoshoplek 4. Gjord idag 5. Mina bebisar, tre storlekar för stora (vilket betyder sju par tjocksockar), asbra att ha nu när man fryser tårna av sig annars. Och så är dom ju snyggast på jorden också.

Day 12 – This week

Men shiet, jag kommer väl inte ihåg allt?! Den här veckan har varit chill, bra, rolig, skojj, intressant osv. Lite emotime också, meh vafan. Sånt é livet. Något väldigt dåligt är att det har varit äcklig mat hela veckan, förutom idag (falafel till lunch och pannkakor till middag!)

i'm blue, da ba dee da ba dii

1. Min snygga vän Cissi var snabb med att sno kameran och springa in på en toalett för att ta egopics 2. Sedan fick hon en jättepigg bild på mig 3. Thats how jag fixar min avsaknad av skrivbok på lektionerna. Jag antecknar/räknar på arbetsbladen som vi får 4. Snygga vänner, som vanligt, helt oplanerad bild faktiskt 5. Min nya plats, i hörnet D; 6. Lite av en tvångstanke att fotografera mina sockar (jag har faktiskt inte alltid samma sockar hela tiden, bara flera likadana) 7. Bildelektion, Viktor stal kameran och blev proffsfotograf, medans Cissi målade på min arm. Sedan tryckte hon ner mig i ett handfat för att tvätta bort färgen.

Day 11 – What’s in your bag

Höhöhö, intressantaste ever. På senaste tiden har jag inte burit med mig någon väska. Mest på grund av att min favorit gick sönder. Ska laga den, snart. Men idag tog jag en av mina gamla, för kameran skulle ju hänga med. Här kommer det i alla fall:

  • Som sagt, kameran.
  • Halsduk
  • Mattebok
  • Massa olika blyertspennor
  • Världens bästa sudd, om det försvinner så blir jag fan deprimerad
  • mascara och läppbalsam
  • två linsskydd (den ena var till ett annat objektiv än det jag hade med mig)
  • världens mysigaste sockar
SLUT, tror jag. Eller nej, i slutet av dagen låg det ett par vantar, en cardigan och en marabou där i också.

fangs

Inte det charmigaste bilden kanske, men jag ville påpeka att jag har små huggtänder. Eller är det bara jag som ser dom? I alla fall, nu drar jag till skolan.

fan fan fan

Jag vaknade tidigt och gjorde mig klar. Sen kommer jag ihåg att jag har sovmorgon. Fan va fint. Men nu har jag i alla fall lagat min kamera (som på nå vänster gick sönder igår kväll). Awesome. Men jag är fortfarande trött. Drar till Linni (eller om vi drar hit, hem till mig, vet ej) efter skolan. Idag har vi matteprov och jag har för en gångs skull pluggat, så det kommer nog gå bra. Nu ska jag sova i en halvtimme, ciao.

jahaja...

Alltså,det här börjar likna typ... en modeblogg. Fast med inte så moderna kläder.  Men typ varje dag lägger jag upp outfitbilder. Hm. Men i alla fall. Så här såg det ut idag. Mitt rum är förresten redan stökigt, även fast jag städa för bara några dagar sedan. Hm.

trevligt trevligt

^ Vill ha just nu, som fan.

Åkte hem vid tolv idag, hade värsta migrän. Aja, jag har sett på tråkiga program, sovit och druckit te hela dagen. Imorgon, efter skolan, ska jag vara med värsta coola cheyen. Jag planerar förresten att ta med kameran då också. Nu ska jag rita, igen. Sedan kanske fotografera vad jag hade på mig idag. Kanske, om jag orkar.

Day 10 – Your siblings


Fan vad jag älskar den här bilden.

Lillasyster Linnea, 10 år. Kallas för Nea, av mig i alla fall. Världens jobbigaste men gulligaste och snällaste unge. Hobbys: Spela TV-spel, tjugofyra / sju.

fjädrar: PÅ

Åkte bil till skolan imorse (vilket betyder att jag kommer till skolan en halvtimme för tidigt), så jag tog med mitt ritblock. Men jag kom inte riktigt på något att rita. Så jag ritade en... vad heter det egentligen? Aja, jag ritade fjädrar på kraniumet jag ritade igår. Nöjd.

bwahahaha

Också dessa från massa olika tumblrs

Hej, tja, tjena och hallå. Här är typ en tusendel ur mappen "awesomeiga skor" (som mestadels innehåller sneakers och strippskor). Ja, jag har en mapp med bara bilder på snygga skor. Jag har en för tatueringar också. Och bilar. Och nagellack. Och så har jag en mapp med bilder som inspirerar mig till att själv rita/fotografera/måla. Jag har många mappar.

Day 09 – What you wore today

1. Jag med jättemössan (Jag hade flätor på morgonen, men de försvann på något mystiskt sätt) 2. Eh... nederdelen av min kropp? 3. Bättre bild på t-shirten :>

mysigt

Thats what jag hade på mig today. Med svengelska och skitiga naglar.

TADAA

Detta har jag suttit och arbetat med denna kväll. Jag hittade av en slump en asbra guide till hur man ritar kranium. Så jag var tvungen att testa. Här är resultatet. Jag är en nöjd chey.

yeah, you say it double

En bildbomb med bilder från min dag med Majo. Och med hennes katt, Gollum.

Day 08 – Your beliefs

ÅH! Sjukt jobbigt ju. Jag vet inte vad jag tror på. Jag tar inte det här med religion så allvarligt. Men om jag måste välja något så... Buddhism kanske? Eller hinduism? Dom två religionerna är liksom så chill. Inget sånt här "om du gör såhär eller sådär, så kommer du få det förjävligt", utan bara "om du är snäll mot andra så kommer dom vara snäll mot dig". Inte massa jättejobbiga regler. Men nae, jag vet fan inte. Tills vidare säger vi att jag är en agnostiker med små inslag av buddhism/hinduism. Det låter proffsigt och bra.

fuljävel


Ond hund. Som går och tuggar sönder mitt läppbalsam bara sådär. Bara därför får du inga öron på den här bilden. Jävla sälhund. Är man sådär dum så borde man inte vara sådär söt.

once again


Och så avslutar vi med en härligt suddig bild på moi.

Natten är typ bästa tiden att skriva inlägg på. Men i alla fall, här är lite bilder från idag, på typ... min "outfit". Och lite annat. Nu sitter jag och klunkar cola och kollar på videos om spelkonvent. Höhöhö. Idag åt jag middag på Per och Mickes med halva släkten, mysigt. Och gott. Imorgon blir det väl, plugga, antar jag. Och fotografera lite mer. Och rita.

Det känns lite som att jag är inne i en såndär kreativ period. Jag misstänker att det är på grund av att det jag gör på bilden i skolan är astråkigt. Jag känner för att rita, fota, sy och möblera om. Helt knäppt. Fast jag säger inte emot, jag har längtat efter att "inspirationen ska komma". Den har liksom varit borta ett tag. Så, KOMSI KOMSI!

mitt i natten

Bild på nyvaken Elin, tagen kanske två sekunder efter att jag tagit mig ur sängen i morse.

klar

från tumblr - funderar förresten på att skaffa ^
Nu, några timmar senare, är jag klar med städningen. Ska ta kameran
och springa omkring i huset nu. För jag vill inte gå ut, det är så kallt.

fett med nice

God morgon! Det känns som att det här kommer bli värsta bra dagen. Jag har sovit gott, det är soligt ute när jag vaknar, jag hittar massa nya bra musik på spotify, jag hittar en förpackning med vindruvor i köket och jag känner mig bara allmänt glad. Inte ens städning känns inte så farligt. Så nu ska jag städa mitt rum, medans jag fortfarande känner så. Sedan ska jag nog fotografera lite.

Day 07 - Your best friend(s)

Jag har väldigt många bra vänner, men de två som liksom är bestbest är Ellen och Maja. Ellen har jag kännt i typ 12 år. Vi träffades första dagen då jag med familj flyttade in i huset vart vi bor nu, jag var 4 hon var 3. När det gäller Maja så vet jag inte riktigt hur länge vi kännt varandra faktiskt. Jag tror att hon var åtta eller nio när de flyttade hit. Det känns lite som att hon alltid bott här.

Men i alla fall. Dessa två b-rudar är bäst. Båda är extremt perversa. Fast deras humor är oftast mycket bättre än min. De är båda besatta vid att peta på vissa kroppsdelar. På tal om besatthet så har de lätt för att bli besatta i vissa saker. Båda två. Det är gulligt. För ett tag sedan, så var de båda två helt galna i Naruto. Nu har de lugnat ner sig lite. Nu är Ellen besatt i Harry Potter, och Maja har inte hittat sin nya besatthet ännu, tror jag. Lite mer intressant information: Maja är helt sjukt bra på Brawl, men det vill jag egntligen inte erkänna. Ellen är världens mest vältränade människa, men hon är sämst på Brawl.

Som sagt, dessa tjejer är världens coolaste, bästaste och häftigaste. Älskar dom, asmycket.


Day 06 - Your day

Om man räknar att den här dagen börjar efter tolv, så vakande jag tjugo i två. Maja ringde, jag trodde det var mitt alarm, så jag "stängde av det" (skickade alltså upptagetton till Majo). Sedan insåg jag vad klockan var och somnade om. Nästa gång jag vaknade var klockan tjugo i sju. Jag hade försovigt mig i tio minuter. TIO MINUTER! Det är inte ens mycket. Ändå kändes det som om jag sovit i flera timmar extra. Jag käkade frukost, duschade och gjorde allt annat tråkigt men nödvändigt man gör på morgonen. Sedan promenerade jag till bussen. Det var kallt. Bussen kom, jag gick in och satte mig och började prata om creepytråden. Jag kom till skolan, träffade trevligt folk och hade lektioner som jag inte kommer ihåg. Just det! Vi hade prov! Jag trodde det skulle gå dåligt men det gick bra. Gick in till coop, köpte juice, gick tillbaka till skolan. Hade HK, tjockade mig med olika äppelpajer som vi skulle jämföra. Skolan slutade, jag gick till bussen. Jag upptäckte att min buss var ond och skulle gå om en halvtimme, så jag fick vänta. Ringde runt för att hitta någon att hänga med. Hittade massa folk, men deras bussar var snälla, så dom skulle åka hem. Så jag blev kidnappad av Maja och vi gick och tjockade oss på Frasses i en halvtimme. Sedan sprang vi till bussen och mötte Sigrid och Rebecca. Vi åkte buss och snackade om vem som var vems bitch (Maja är min). På väg hem till Maja blev vi snöbadade av hennes bror. Har en fin bild på Maja när hon ligger dränkt i snön. Väl hemma hos Maja fick jag gå omkring i en morgonrock. Vi nördade, som vanligt. Efter några timmar sprang jag de tio metrarna hem för att äta. Jag hade tänkt att gå tillbaka och våldgästa henne igen, men jag orkade inte. Så jag satte mig och spelade sims (eller nae, byggde bara några assnygga hus). Sedan hamnade jag här, letade bilder bland annat. Nu är klockan typ 22.47, jag lyssnar på musik och ska snart gå och hämta mer cola.


Mycket intressant dag, jao? Den som orkade läsa allt är kung.

the roof is on fire, gonna burn it to the ground

alla är blider från olika tumblrs

Maja tycker att jag uppdaterar för sällan, soatteh.. hej. Jag tänkte berätta om min dag, men sedan såg jag att det är det jag ska göra senare idag (day 06). Så bara för Maja, har jag sökt igenom mina "random-ascoola-bilder"-mappar. Nice nice.

forumshelvete

charmiga typer (stulen från Linnikorv, jao)
Nationella i tre timmar, sedan rast en timme. Sedan typ tre tråkiga lektioner. Sedan möta Linn och se på när hon klipper sig. Sedan hem till henne och hänga och läsa läskiga tråden på emocoreforumet. Fortsatte med läsandet hemma. Har liksom blivit beroende och kan inte sluta. Och nyss startade ett billarm någonstans på kvarteret. Blev helt sjukt rädd. Nu ska jag dela med mig av min rädsla på FB, sedan sova.

Day 04 och Day 05

Day 04 - what you ate today
Frukost: Gröt med frysta hallon + en kopp te + en kopp kaffe
Mat under NP: Marabou och smoothie från brämhults
Lunch: Okej jag skäms, men typ... vatten och lite broccoli
Middag: Nudlar hemma hos Linni.
Övrigt: Omkring femtio koppar te hemma hos samma chey som ovan. Och en brownie jag stal av Helena på en-timmes-rasten.
Day 05 - your definition of love
Kärlek är helt underbart när det är bra och helt jävla bajs när det är dåligt. Punkt slut.

förvirrad b-rud

tumblr.com
Okej, jag har inget minne. Jag kommer inte ihåg vad jag åt idag. Så jag kör Day 04 och Day 05 imorgon. Idag har jag nördat med Maja och käkat smördränkta popcorn. Mycket nice. Imorgon blir det nationella igen. Mums. Efter skolan ska jag möta Linni, se på när hon klipper sig och sedan dra hem till henne. Jag ska också komma ihåg allt jag äter och fundera över vad kärlek är för mig. Och eventuellt ha med kameran också.
Jag vill förresten ha t-shirten på bilden, här och nu!

nationella

Tattoologist.com Sötatse bilden som inte alls har med det här att göra.

Nationella var läskigt lätt. Det var nästan som att man satt och väntade på att det jättesvåra skulle dyka upp. Men nae, aslätt hela vägen. Skönt att ha gjort det första alla fall. På torsdag är väl nästa?
···
Resten av skoldagen var jag väl... hyper/astrött/okoncentrerad. Väl hemma kommer jag på en strålande idén och tog kontakt med Sorisen. Sedan spenderade vi typ resten av kvällen med att bomba Linns facebooklogg med fina citat. Bara omkring 100 st. Och sen så gillade vi allt också.

Day 03 - Your parents

Mina päron heter Johnny och Pernilla. Dom tjatar, alltid. Men jag kan prata med dom om det mesta och älskar dom väldigt, väldigt mycket. Dom är myrorna som kramas på bilden här nedanför.

alla snubbar vill ju vara katt

Rubriken kanske är lite missanpassad. Här är i alla fall min fina lampa. Man blir bara helt glad av den. Att bara kunna färgen i sitt rum, det är helt underbart. Och jag har skrivit typ fem inlägg idag, jag har inget liv.

Imorgon är det NP i svenska, oj så trevligt. Jag ska tvinga en förälder att köra mig till typ 7-eleven klockan åtta på morgonen, för att köpa kaffe och annat mumsigt. Men nu ska jag lyssna på disneymusik och typ kolla tumblrgrejer. Och sen sova.

ah just det

såhär porrig var jag idag :>

TREVLIGT

Hej alla miljoner läsare. Här kommer ett jätteintressant inlägg. Jag fotade just lite intressanta grejer som står på mitt skrivbord. 1. Colan som Maja råkade glömma här och som jag "råkat" dricka lite av. 2. Mitt macro, en trevlig filur som gillar att vara väldigt nära. 3. Okej, hela handen låg inte på skrivbordet, men ringen i alla fall. En såndär cool humörring. För mig blir den alltid blå, undrar vad det betyder.

Day 02 – Your first love

Min första kärlek var en liten pojke på mitt första dagis i Stockholm. Hans namn kommer jag faktiskt inte ihåg. Men vi brukade jämföra sockar, bygga sandslott och åka rutschkana när vi var med varandra. Vi fick en gång åka på utflykt, bara han, jag och våran favoritdagisfröken. Utflykten gick in till stan, där fikade vi. Det är ett sjukt fint minne jag har, från när jag var 2 år. Vi skulle gifta oss, det hade vi bestämt. På bröllopet skulle vi bjuda på glasstårta, för ingen av oss gillade vanlig tårta. Han hade en kompis som brukade dra mig i håret. Jag tror att han var avundsjuk för att vi bara var med varandra. Men i alla fall, jag gillade aldrig den kompisen, han var elak.

din kjol är för kort för en tjej i din ålder

- det läste jag på emocore-forumet (ja, jag hänger där och är stolt) nyss. Tjejen med kjolen var 14 eller 15 år. Då tänkte jag på mig själv. Jag går ju omkring utan kjol!

Day 01 – About you

Jag heter Elin Anna Margareta Vikenäs.
Jag tänker skriva upp lite random fakta om mig här.
Jag fyllde 16 år i måndags, så jag höll på att skriva att jag är 15 år.
Jag är nog den gladaste personen jag känner, är liksom nästan aldrig arg/sur.
Ibland är det nog dumt, att aldrig vara arg/sur alltså.
Jag gillar att dricka te, kaffe, juice och oboy. Mest juice faktiskt (från brämhults).
Jag är 161,5 cm lång, och man får inte glömma den halva centimetern.
Jag är född i Stockholm, och bodde där i tre år.
Sen flyttade vi upp till den lilla staden Boden.
På ett sätt önskar jag att vi kunde stannat lite längre, men Boden är asnice det också.
Jag menar, här finns ju mina asniceiga vänner.
Om vi inte flyttat hit, så skulle jag aldrig mött dom. Inte okej.
För jag gillar mina vänner, väldigt mycket. Jättesuperduperasmycket faktiskt.
Jag har världens konstigaste och mest blandade musiksmak.
Vilket betyder typ: pop, metal, disneymusik, porrmusik och bara allmänt dålig musik.
Jag har en kamera, inte asbra, men passar mig finfint, Canon EOS 1000D.
Jag har inte riktigt försökt lära mig att bli en bra fotograf, så bilderna blir som dom blir.
Jag påpekar alltid när klockan är 13.37, no matter what.
Jag har snuskig och dålig humor.
Jag blir mobbad för att jag inte snackar "ren bodensiska".
Jag har skrivit "jag" ganska många gånger nu.

gör en "skriv-om-olika-saker-varje-dag"-lista, som alla andra

Ja, jag är efter, men jag har tråkigt. Börjar nog senare idag. Nu ska jag koka te och äta en sen lunch.

Day 01 – About you
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – Your beliefs
Day 09 – What you wore today
Day 10 – Your siblings
Day 11 – What’s in your bag
Day 12 – This week
Day 13 – Your dreams
Day 14 – Your first kiss
Day 15 – Your favorite memory
Day 16 – Your favorite birthday
Day 17 – Something you regret
Day 18 – This month
Day 19 – Something that upsets you
Day 20 – Something that makes you feel better
Day 21 – Something that makes you cry
Day 22 – Your favorite place
Day 23 – Something that you miss
Day 24 – Your aspirations
Day 25 – One last moment

Den är stulen från Linnikorv, men jag har modifierat den pyttelite :>

yesterday

Gårdagen spenderades hemma hos fina Maja. Där brottades jag, nördade brawl, stal Majas sushi och fotograferade hennes lilla katt (och allt annat i hennes hus). Jag har också döpt om katten till Sméagol/Gollum.
Idag sak jag troligtvis plugga, plugga och plugga. Och städa mitt rum. TREVLIGT.

EN BLOGG!

TJABBATJENA, skriver det här inlägget mest för att "Välkommen till min nya blogg!"-inlägget var irriterande. Men jag behöver liksom ett inlägg för att kolla kodningen och sånt, så... ah. HEJ HEJ ALLA MILJARDER LÄSARE! :DD

RSS 2.0